Βιογραφικό

Ο Ελληνο-Ιταλικής καταγωγής Κος Τζεννάρο Καστάλντο (Gennaro Castaldo) MD, MSc, είναι Χειρουργός Μαιευτήρας Γυναικολόγος, εξειδικευμένος στη Λαπαροσκοπική και την Υστεροσκοπική Χειρουργική.
Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάπολης “Federico II” στην Ιταλία, ενός από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, με παράδοση στην Ιατρική. Έλαβε με “Άριστα και Έπαινο” την Ειδικότητα στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάπολης όπου εκπαιδεύτηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην Υπογονιμότητα και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Εξειδικεύτηκε στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική και κυρίως στη Λαπαροσκόπηση και την Υστεροσκόπηση.
Είναι μέλος των κυριότερων επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία καθώς και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Διατηρεί από το 2011 ιδιωτικό ιατρείο στην Πεύκη Αττικής και είναι Συνεργάτης του Νοσοκομείου "ΜΗΤΕΡΑ".
Τα τελευταία τρία χρόνια υπήρξε εκπαιδευτής σε ειδικά Σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου "ΜΗΤΕΡΑ".
Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει στα κυριότερα εθνικά και διεθνή συνέδρια.
Λεωφ. Ειρήνης 14 15121 Πεύκη, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ.: 210 8027752, Κιν.: 6980 887951
email:
castaldo-gennaro@hotmail.com
image-160336-call_button.png?1455112018247
Λαπαροσκόπηση, η σύγχρονη χειρουργική
Η Λαπαροσκόπηση είναι μία σύγχρονη χειρουργική τεχνική, η οποία παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική χειρουργική και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε πολλούς χειρουργικούς τομείς. Στη γυναικολογία συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει πλέον κυρίαρχο ρόλο και έχει εδραιωθεί ως η ιδανική μέθοδος αντιμετώπισης των περισσότερων γυναικολογικών παθήσεων…


περισσότερα